27/02/2021

Grand Canyon Helikoptervlucht

De snelste manier
Als je de Grand Canyon wilt zien vanuit Las Vegas zonder heel de dag in de auto te zitten, moet je zeker een helikoptertour overwegen. Er zijn meerdere aanbieders en een vlucht kost zo rond 230 Euro. Een helikopter landt meestal in de Grand Canyon aan de westrand, alhoewel de landingsplek verschilt per aanbieder. Tijdens de vlucht naar de Grand Canyon zul je ook Lake Mead en de Hoover Dam zien.

¤ Alle Helikopterrondvluchten in Grand Canyon

Vliegen tijdens zonsondergang
De meeste helikopters vliegen terug via de Las Vegas Strip. Het is daarom aan te raden om een tour uit te kiezen die tijdens een zonsondergang terugvliegt. Je komt dan aan in Las Vegas als het donker is. En we hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat het speciaal is om Las Vegas vanuit de lucht te zien. In het donker is dat natuurlijk nog net iets specialer! In het donker vliegen kost wel wat extra.

Picknicken
Doorgaans wordt er een picknick georganiseerd als je eenmaal in de Grand Canyon geland bent, soms met champagne. De totale tour (van deur tot deur) duurt zo’n vier uur. Je wordt meestal ook opgehaald bij je hotel, soms met een limousine.

Lees meer over helikoptervlucht Grand Canyon!

helicopter tour las vegas to Grand Canyon

All American helikoptervlucht naar de Grand Canyon

Beoordelingen:
Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Info: Vertrek van Las Vegas Airport en maak een spannende helikoptervlucht naar de Grand Canyon. U maakt heen en terug een helikoptervlucht 45 minuten, landt diep in de canyon voor een picknick met champagne, en vliegt op de terugweg over de beroemde neonstrip van Las Vegas. De Grand Canyon All American Helicopter Tour is een halfdaagse tour. Meer info, boekingen en prijzen.

helicopter tour las vegas to Grand Canyon

Ultieme 4-in-1 helikoptervlucht naar de Grand Canyon

Beoordelingen:
Duur:  6 uur 30 minuten (circa)
Info: Neem de ultieme Grand Canyon-trip! U vliegt per helikopter van Las Vegas naar de Grand Canyon, geniet van een boottocht op de Coloradorivier en bezoekt vervolgens de West Rim. U kunt ook voor de Grand Canyon Skywalk kiezen, waarbij u een 360 graden panoramisch uitzicht hebt. Meer info, boekingen en prijzen.

helicopter tour las vegas to Grand Canyon

Luxe helicoptervlucht naar de Grand Canyon West Rim bij zonsondergang

Beoordelingen:
Duur:  3 uur 30 minuten (circa)
Info:Neem bij zonsondergang een magische helikoptervlucht vanaf Las Vegas naar de Grand Canyon. U geniet in beide richtingen van een 45 minuten durende helikoptervlucht, landt in de Grand Canyon voor een champagnepicknick terwijl u naar de veranderende kleuren van de zonsondergang kijkt, en vliegt op de terugweg laag over de beroemde neonverlichte Las Vegas Strip. Meer info, boekingen en prijzen.

helicopter tour las vegas to Grand Canyon

Grand Canyon Helicopter en Ranch Adventure

Beoordelingen:
Duur:  8 uur  (circa)
Info: Neem een helikoptervlucht vanaf Las Vegas en proef het Wilde Westen met een bezoek aan de exclusieve Grand Canyon Ranch! Voordat u aankomt bij de historische Grand Canyon Ranch vliegt u diep in de Grand Canyon, waar u kunt genieten van het uitzicht op dit natuurwonder. Boek de optionele Buffalo Safari en verken de wildernis te paard of per huifkar. U zult zich als een echte cowboy voelen. Leer meer over de geschiedenis van de ranch en geniet van entertainment en een echte Western-maaltijd; een authentieke Old West-ervaring! Meer info, boekingen en prijzen.

helicopter tour las vegas to Grand Canyon

Grand Canyon West Rim Helicopter Tour vanuit Las Vegas

Beoordelingen:
Duur:  3 uur 30 minuten (circa)
Info: Kies de helikoptertour die het verste en diepste in de Grand Canyon vliegt! U ervaart respect en ontzag terwijl u vliegt als een vogel tijdens de meest uitgebreide helikoptertour die u vanuit Las Vegas kunt maken! U vliegt onder de rand in de mysterieuze diepten van de Grand Canyon, spannender kan het niet. Meer info, boekingen en prijzen.

Grand Canyon Helicopter English   Grand Canyon Helicoptere FR   Grand Canyon helikoptervlucht NL   Grand Canyon Helikopter SE   Grand Canyon Helikopter DK   Grand Canyon Helikopter NO