16/09/2019

Huurauto in Las Vegas

Voor excursies
Als u naar Las Vegas vliegt voor een aangenaam verblijf van een paar dagen in een van de hotels heb je geen auto nodig. Het transport in taxi’s is uitstekend. Maar als je zelf een excursie wilt maken is een huurauto een must. Interessante plekken bij Las Vegas in de buurt om te bezoeken zijn Death Valley , Valley of Fire , Lake Mead (in de zomer) en natuurlijk de Grand Canyon. Je kunt natuurlijk ook een auto huren en hiermee door de Verenigde Staten reizen.

Zoek en boek nu een huurauto!

Prijzen
U kunt al vanaf €20 per dag een auto huren, inclusief volledige verzekering. Bovendien zijn er in de VS standaard gratis kilometers inbegrepen. De huurauto’s zijn meestal in uitstekende staat.

Tips voor een goede deal voor autoverhuur in de USA

  • Boek altijd voor vertrek.
  • Onze aanbevelingen voor de beste prijs rentalcars.com. Zij staan garant voor de laagste prijs , hebben een volledige verzekering voor huurauto’s en ze zijn zeer behulpzaam bij eventuele problemen! De huurauto’s zijn altijd beschikbaar en je krijgt snel een bevestiging.
  • Als u via een van de verhuurbedrijven boekt, vermeld dan direct dat u de prijs inclusief verzekering wilt. De huurprijs per dag is hoger dan voor een hele week.
  • Kies een auto uit bij uw boeking en vraag ter plekke om een upgrade! Deze “goedkope” upgrades die op de website worden aangeboden zijn duur. Wilt u een grote auto? Geef dat dan aan bij het reserveren.
  • Rijden er verschillende bestuurders? Kies dan voor een pakket waarbij deze mogelijkheid inbegrepen zit. Ga naar rentalcars.com, daar is een vaak een optie voor 1-3 extra bestuurders en je krijgt er zelfs een tank benzine bij. De actuele prijs is hoger en daarbij is de benzine niet inbegepen.
  • Bereid je bij het afhalen van je auto er op voor dat de leverancier niet helemaal eerlijk is en zal proberen je upgrades of een extra verzekering te verkopen.
  • Een verzekering is belangrijk en daarom raden we je aan te reserveren via de aanbevolen website waarbij alles is inbegrepen. Later meer informatie over de juiste verzekering.
  • Op grotere vliegvelden kun je vaak uit verschillende auto’s in dezelfde klasse kiezen . Kies dan de beste en de nieuwste! Schaam u niet om te proberen een betere huurauto te krijgen.

Verzekeringen
Via rentalcars.com kunt u meer lezen over diefstal en auto-onngelukken. Je kunt in je verzekering schade aan het voertuig en diefstal met nul eigen risico laten opnemen.

Verkopers proberen soms ter plekke ook een verzekering voor hulp onderweg te verkopen. Een argument is dat het “slechts” $6 – $7 per dag (+belasting) kost. Maar is er technisch iets mis met de auto, dan wordt de auto zonder kosten vervangen, zelfs zonder hulp onderweg. Het is meer als je een lekke band hebt of je sleutels binnen laat zitten, wat niet door de wegenwacht vergoed wordt. Wij raden je aan deze hulp onderweg niet toe te voegen, noch iets anders daarvoor in de plaats. Verhuurbedrijven verdienen hier hun geld mee. Persoonlijke verzekeringen proberen ze ook altijd te verkopen, maar als je je eigen reisverzekering hebt is dat niet nodig.

Enkele reis
Een enkele reis (d.w.z. dat je de huurauto in een andere stad achterlaat) is populair geworden in de VS. Het is erg prettig om meer te zien en minder te hoeven rijden. Vooral tegenwoordig, nu het eenvoudiger is geworden om naar een andere stad te vliegen. Een enkele reis is vaak voordelig omdat je niet meer terug hoeft te rijden. Voor kortere afstanden is er nu vaak voor meerdere auto’s gratis enkele reis. Dit zal ook blijken uit de zoekresultaten als u op zoek bent naar auto en u naar de volgende link gaat: rentalcars.com. Aan de onderkant van de pagina vind u de zoekmachine met goede resultaten.

Rechts afslaan bij rood
Op kruisingen mag je rechts afslaan als het licht rood is,, tenzij er een bord staat dat aangeeft dat het daar verboden is.

Parkeren
Las Vegas is waarschijnlijk de beste stad van Amerika om te parkeren want er zijn altijd en overal grote en gratis parkeerplaatsen. Valet parking (je auto bij de ingang achterlaten en door iemand laten parkeren) is gratis in Las Vegas .

Rijbewijs
De minimum leeftijd voor het huren van een auto in de VS is normaal gesproken 21 jaar, maar als je jonger bent dan 25 jaar gelden er extra kosten. Als je dus reserveert zal er mogelijk nog 50 – 100kr extra per dag bij worden gerekend.