19/01/2021

Las Vegas Strip

Las Vegas Boulevard
Las Vegas Strip, meestal afgekort tot de Strip, is een 6,8 km lange straat genaamd Las Vegas Boulevard South. De straat staat bekend om zijn vele hotels en casino’s. Dertig van de grootste hotels ter wereld liggen hier verspreid en twintig daarvan in deze straat. Samen beschikken de hotels over maar liefst 75.000 kamers. Er zijn tussen de 2500 en 7117 kamers per hotel. Het complex The Venetian/The Palazzo is het grootste ter wereld. Daarnaast heeft Las Vegas nog een grote selectie andere hotels, waarvan sommige zich op afstand van de Strip bevinden. Wij raden aan om tijdens uw verblijf in Las Vegas een hotel aan de Strip te nemen. Meer informatie over accommodatiemogelijkheden onder hotels.

Las Vegas Strip night

Hotel thema’s
De straat loopt van de Mandalay Bay in het zuiden naar het Stratosphere in het noorden. Het is een leuke straat om over te wandelen en het is een must om de grote gebouwen te bekijken. Sommige hotels hebben verschillende thema ’s, bijvoorbeeld NewYork NewYork werd ontworpen op basis van bekende gebouwen in New York. Parijs heeft, zoals de naam al suggereert, het thema van de stad Parijs. De Eiffeltoren is hier op een schaal van 1:2 te zien en de Arc de Triomphe op een schaal van 2:03. Ook andere hotels proberen zich te onderscheiden door bijzondere en fantastische designs.

Sightseeing en shopping
Langs de straat bevinden zich diverse attracties en er is genoeg te doen. Sommige hotels bieden gratis openlucht voorstellingen aan. Een van de bekendste is Bellagio, een enorme fontein die we van harte aanraden. Ook zijn er achtbanen te vinden. Zonder te overdrijven is er voor ieder wat wils! Langs de Strip bevinden zich ook grote winkelcentra en galerijen.

Boek hier een helikoptervlucht in Las Vegas voor de laagste prijs.
 

Las Vegas Strip English   Las Vegas Strip SE   Las Vegas Strip DK   Las Vegas Strip NO