27/02/2021

Las Vegas tips en trucs

Transport
Het is altijd goed te weten hoe je van de ene naar de andere plek kunt gaan voor je in een nieuwe stad aankomt. Als je niet met de auto komt en geen auto huurt, is de taxi het handigste transportmiddel. De prijzen zijn betaalbaar. Als alternatief is er de Las Vegas monorail die langs de oostzijde van de Strip loopt, van MGM Grand in het zuiden naar het Sahara Station in het noorden. Je kunt goedkoop kaartjes voor één of drie dagen kopen, perfect als je van plan bent overdag over de Strip heen en weer te reizen.

Speel en krijg je drankjes gratis
Drankjes zijn altijd gratis in het casino als je zit en speelt. Je moet wel US$ 1 fooi per drankje betalen. Als je dus een nagenoeg gratis biertje wilt, ga dan bij de slotmachines met de laagste inzet zitten en wacht op een serveerster. Je kunt meestal voor één cent inzet spelen. Voer gewoon een dollarbiljet in en speel af en toe de minimuminzet, terwijl het personeel je gratis drankjes serveert.

Upgrades goedkope hotels
Er bestaat een truc genaamd de 20 dollar truc. Dit is een algemeen bekend “geheim” in Las Vegas en het gaat als volgt. Als je in je hotel incheckt, geef je de receptionist US$ 20 fooi en vraag je voor een upgrade of voor wat je nog meer wenst. Men vraagt normaal gesproken om een uitzicht over de strip, een hogere etage of gewoon een betere kamer. Indien mogelijk, kun je het best het biljet in je ID stoppen. Het werkt vaak, maar we kunnen niet garanderen dat het lukt.

Las Vegas Strip Tips English   Las Vegas Tips SE   Las Vegas Tips DK   Las Vegas Tips NO