16/09/2019

Las Vegas Tours

Er zijn veel dingen te doen in Las Vegas die niets met gokken te maken hebben. Neem dan ook af en toe de tijd voor een avontuur buiten de glitter en glamour van Las Vegas in de vorm van een tour.

¤ Lijst van alle Las Vegas tours

Grand Canyon
De gebieden rondom Las Vegas zijn vaak adembenemend. In het noorden raden we de Valley of Fire aan, vooral als je geïnteresseerd bent in hiken en wandelen. Het meest bekende natuurfenomeen rondom Las Vegas is natuurlijk de Grand Canyon. Je kunt hier kiezen voor een tour met de helikopter, bus of auto. Als je ervoor kiest de Grand Canyon te bezoeken met de bus of met de auto, maar toch in een helikopter wilt vliegen, raden we een nachtelijke helikoptervlucht boven Las Vegas aan. Een speciale ervaring met een prachtig uitzicht.

Vijf verschillende Grand Canyon tours van Las Vegas

Lake Mead
In de zomer is het aan te raden om naar het grote meer Lake Mead rijden om daar een powerboot te huren met waterski’s en wakeboards. Tijdens ons bezoek aan Las Vegas in de zomer van 2010 hebben we deze excursie zelfs twee keer gedaan! Het warme klimaat en het kalme water maakt Lake Mead perfect voor wateractiviteiten.

Populaire Las Vegas tours

Probeer een vuurwapen
In de Las Vegas Gun Store kun je verschillende vuurwapens proberen. Je wordt natuurlijk begeleid door een instructeur die je kennis laat maken met verschillende vuurwapens. Ervaring met vuurwapens is niet vereist.
 

 

Las Vegas Strip Tours English   Las Vegas Visites FR   Las Vegas Tours NL   Las Vegas utflykter SE   Las Vegas Eventyr DK   Las Vegas Utflukter NO