27/02/2021

De slagkooi – Probeer honkbal in Las Vegas

Goede activiteit
Veel tourtjes en excursies in Las Vegas kosten veel geld, zoals Lake Mead, de Las Vegas Gun Store en de Grand Canyon. Een goedkope en tevens erg leuke activiteit is honkballen wegslaan in een slagkooi.

Hoe werkt het?
Je staat in een kooi en een machine ‘gooit’ ballen naar je toe. Het doel is natuurlijk om de ballen met je honkbalknuppel zo hard mogelijk weg te slaan. Er zijn allerlei soorten kooien met verschillende snelheden, sommige kooien kunnen zelfs spinballen gooien. Je kunt goede slagkooien vinden in het Las Vegas Sport Center, nabij het zuiden van de Las Vegas Strip. Je slaat de ballen op een groot grasveld waar ook markeringen zijn aangebracht die aangeven hoe ver je de bal hebt geslagen.

Start rustig
Als je nog nooit in een slagkooi hebt gestaan, kun je het beste rustig beginnen. Het is namelijk moeilijker dan het op het eerste gezicht lijkt. De snelste ballen gaan over de 100 kilometer per uur en je wilt dus ook niet door zo’n bal geraakt worden. Kortom, start niet in de snelste slagkooi!

Prijzen en route
Het kost slechts 2 dollar om een honkbalknuppel te huren, voor 14 ballen betaal je ook 2 dollar. De openingstijden kun je vinden via de link beneden. Las Vegas Sport Center kun je hier vinden [googlemaps.com]. Het Las Vegas Sport Center ligt dichtbij de Las Vegas Strip en een taxi is dan ook niet duur. Als je van shoppen houdt, is het Town Square [townsquarelasvegas.com] ook erg dichtbij.

Las Vegas Sport Center [sportcenteroflasvegas.com]


 

Las Vegas Batting Cage English   Las Vegas Batting Cage SE