27/02/2021

Lake Mead

De beste excursie
Als je vanuit Las Vegas het meer Lake Mead bezoekt, is het huren van een powerboat en/of jet ski een verstandige keuze. Van Las Vegas naar Lake Mead is het zo’n uur rijden. Als je geen auto hebt, zul je deze dus moeten huren. Als je het kunt betalen, raden we aan om eerst een uurtje een jet ski te huren om vervolgens een powerboat te huren. Samen met een wakeboard en waterski’s zul je van een powerboat de hele dag plezier hebben!


Powerboat en Jet Ski
Een powerboat heeft ruimte voor zes personen en je kunt met twee personen tegelijk gebruikmaken van de jet ski’s. Als er geen harde wind staat, zijn de omstandigheden in Lake Mead uitstekend. Je kunt dan gaan waar je maar wilt.

Voor families
Als je niet van watersport en hoge snelhouden houdt of gewoon met je familie een leuk dagje wilt beleven kun je de ‘Family Fun Boat’ huren. Ideaal om te relaxen met het gezin door bijvoorbeeld gezellig te lunchen terwijl je langs de Hoover Dam vaart.

Zomer
We raden deze activiteit alleen aan gedurende het half jaar dat het zomer is. We hebben geprobeerd te jetskiën in november, maar dan is het echt veel te koud! Gedurende de zomer is het rond de 30-37 graden buiten met een watertemperatuur van 25 graden Celsius. Perfecte omstandigheden dus. Vergeet alleen geen zonnebrand mee te nemen!

Hoover Dam
Vanaf de haven van Lake Mead kun je met je boot of jetski de bocht om en de Hoover Dam van dichtbij bekijken.

Wakeboard
Als je wilt wakeboarden, vraag dan naar een boot met een ‘sleper’ (“tower” in het Engels) zodat je je wakeboard aan de boot vast kunt maken. Het is namelijk erg moeilijk om een wakeboard aan een boot vast te maken zonder de juiste hoek.
Nog een tip: Vergeet ook je paspoort niet! Ze hebben namelijk een paspoort nodig ter controle!

Prijzen
Jet Ski: $95 per uur of $450 voor een hele dag. Exclusief benzine.
Powerboat: $70 per uur of $490 voor een hele dag. Exclusief benzine.
Wakeboard/waterski’s: $10 per uur of $60 voor een hele dag.
Een waarborgsom van $400 is verplicht. Ze accepteren creditcards.
Je kunt ze bellen via: +1-702-293-1191.
Hun website [boatinglakemead.com] heeft meer informatie over Lake Mead.

helicopter tour las vegas to Grand Canyon

Lake Mead Dinner Cruise

Beoordelingen:
Duur:: 5 uur (circa)
Meer info, boekingen en prijzen.


 

Lake Mead Las Vegas English   Lake Mead Las Vegas SE   Lake Mead Las Vegas DK   Lake Mead Las Vegas NO