19/01/2021

Las Vegas Huwelijk

 
Veel mogelijkheden
Las Vegas staat bekend om haar huwelijkskapelletjes. Je kunt eenvoudig, snel en goedkoop een trouwvergunning krijgen. Het kost slechts een paar minuten nodig nadat je een formulier hebt ingevuld en US$ 60,- betaald hebt. Er worden hier ieder jaar ongeveer 100.000 huwelijken gesloten. Je kunt ook op de Strip trouwen of buiten met een prachtig landschap of in een lokale kapel.

Thema’s
Veel huwelijken worden op de Las Vegas Strip voltrokken. Bijna alle resorts hebben leuke kapelletjes. Er zijn verschillende thema’s, zoals Hawaïaans, sprookjes, Star Trek, Elvis, piraten enz. De hotels beschikken over veel leuke restaurants en zalen voor de bruiloft.

Meeste huwelijken in het weekend
Het aantal huwelijken is in het weekend gewoonlijk veel groter en het is zeer waarschijnlijk dat je dan een bruidspaar zult zien. Het is ook heel normaal om een vrijgezellenfeest te houden in Las Vegas.

Doe het niet zoals Britney Spears
Probeer voorzichtiger te zijn dan Britney Spears toen ze Las Vegas in 2004 bezocht. Spontaan trouwde ze er met haar jeugdvriend toen ze 22 was. Het huwelijk heeft 55 uur geduurd. Niet eens het eerste spontane huwelijk in Las Vegas.

Huwelijkspakketen – Las Vegas

Bruiloftinformatie

 • Vraag een trouwvergunning aan bij: 201 East Clark Avenue, Las Vegas [maps.google.com]. Je kunt het formulier online invullen, maar beide partijen moeten aanwezig zijn met een ID bij het afgeven van de vergunning.
 • Leeftijdsgrens is 18 jaar. Personen van 16 en 17 jaar oud hebben toestemming van hun ouders nodig.
 • Amerikanen moeten hun Social Security Nummer kunnen overleggen.
 • Kosten: US$ 75.
 • Ga voor meer informatie naar de trouwvergunning website van Clark.

  Kapelletjes
  Er is een zeer grote keus aan kapelletjes in Las Vegas. We hebben de drie populairste kapellen uitgekozen. Hieronder meer informatie:

  De Little White Wedding Chapel
  Dit is een van de meest bekende huwelijkskapellen op de Las Vegas Strip. Het is er al sinds 1951 en is bekend geworden door de Drive-Thru Tunnel toen ze open gingen. Er zijn hier meer dan 800.000 paren getrouwd, waaronder beroemdheden als Britney Spears, Bruce Willis en Michael Jordan. De kapel is te zien in Friends, aflevering: The One in Vegas (Laatste aflevering van seizoen 5).

  Website: alittlewhitechapel.com

  Little Chapel of the Flowers
  Deze kapel staat bekend als een van de mooiste en meest elegante huwelijkskapellen. Het is uitgekozen als “Beste huwelijkskapel in Las Vegas” in de Las Vegas Journal Pol. Er zijn vijf verschillende kapelletjes om uit te kiezen, waarvan drie binnen. De grootste kapel heeft ruimte voor 70 gasten.

  Website: littlechapel.com

  Graceland Huwelijkskapel
  Deze kapel bevindt zich op de Strip en is daar al 50 jaar. Veel beroemde muzikanten zijn hier getrouwd, zoals Bon Jovi en Billy Ray Cyrus. De kapel biedt verschillende traditionele trouwpakketten met prijzen die variëren tussen de US$ 200 en US$ 500. Bloemen, foto’s, video en nog meer zijn inbegrepen. Graceland was de eerste kapel met een Elvis thema en dat is er nog steeds. Voor diegenen die niet al hun vrienden naar Las Vegas kunnen brengen kan deze kapel de bruiloft online uitzenden.

  Website: gracelandchapel.com

   

  Klassieke bruiloften in Las Vegas

  Luxe bruiloften rond Las Vegas


  Wedding Las Vegas English   Bröllop Las Vegas SE   Bryllup Las Vegas DK   bryllup Las Vegas NO